Välkommen till årets begivenhet, tillika Byalagets största arrangemang, Fiskets Dag! Årets höjdpunkt, inte bara för Byalagets medlemmar, utan även för alla vänner och gäster som denna dag besöker Beddingestrand och Guldkusten. Denna traditionella dag (som numera är en hel helg) går i år av stapeln den 27 och 28 juli då Byalaget bjuder på aktiviteter vid Garnhuset. Vi håller öppet båda dagarna mellan klockan 10 och 14.

Som vanligt blir det stor loppis med massor av fynd under bar sommarhimmel och roliga aktiviteter för både barn och vuxna. Vår ständigt uppdaterade utställning om Beddinges historia, ursprung i fisket och mycket annat finns på plats. 

För den hungrige eller fikasugne finns det gott om alternativ med allt från kaffe med kaka till sillamad och grillad korv. Hittar du inte vad du söker på loppisen kanske du finner det hos någon av de lokala försäljarna som också deltar. Prova lyckan i något av lottstånden. Vinn något fint eller en upplevelse!

Självklart är det fri entré. Kom gärna till fots eller på cykel!

Välkommen till Fiskets Dag – den givna träffpunkten för alla!

Har  du något att skänka till vår loppis? Du kan lämna detta vid Garnhuset från måndag till fredag 22 till 26 juli mellan klockan 9 och 12. Vi kan tyvärr inte ta emot vitvaror, TV-apparater eller stoppade möbler.