Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Föreläsning – Blannevann

9 september kl 19:00 - 21:00

50kr

Efter framgångarna med de två första Blannevann-böckerna är nu föreningen BAKIT (Bevara all kultur i Trelleborg) tillbaka med den tredje boken i serien med “Blannevann 3 – Samlare, Nördar & Entusiaster”. Boken är ett riktigt praktverk på 372 sidor som berättar om över 150 samlare i Trelleborg och vad de samlar på, rikt illustrerat med över 1200 bilder. Boken innehåller beskrivningar på de olika samlarföremål man samlar på, var man kan/kunde skaffa dem samt vad det finns för olika “ställen” som visar upp sina samlingar inom Trelleborgs kommun.

Nu kommer författarna till Garnhuset och föreläser om alla tre Blannevann-böckerna. Den första boken i serien kom ut 2020 och handlade om Nöjeslivet i Trelleborg på 60- och 70-talen. Uppföljaren kom två år senare och var en resa i Trelleborgs sport- och idrottsliv under 60-, 70- och 80-talen.

Under kvällen kommer Stefan, Gerry, Mauritz och Peter att berätta om böckerna, arbetet som ligger bakom och mycket annat. Du kommer att få höra många historier och minnen från med utgångspunkt från böckerna och kanske till och med en och annan historia som inte fick plats.

Inträde 50:- inkl kaffe med dopp.

Välkomna!

Detaljer

Datum:
9 september
Tid:
19:00 - 21:00
Kostnad:
50kr
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Garnhuset
Sjövägen 34
Beddingestrand, 23175 Sverige
+ Google Map

Arrangör

Byalaget

Annan

Medlemskrav
Detta arrangemang är öppet även för dig som inte är medlem i Byalaget.

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Föreläsning 24-09-09
50 kr
36 tillgängliga